duminică, 25 mai 2014

Ce este horoscopul ?!!?

Se spune ca horoscopul personal interpreteaza datele descrise grafic in astrograma natala iar astrologia studiaza influentele planetelor asupra personalitatii si vietii individului in momentul nasterii sale!
Horoscopul difera de la o regiune la alta si cuprinde oarecum generalitati despre zodii sau semne astrologice periodice ( lunar, anual, decada).

Ce este horoscopul din punctul meu de vedere?


RASPUNS: Un sirag de cuvinte scornit de un cititor in astre cand se afla pe buda = (WC) sau toaleta! :) Zii cum vrei!
TOT ce inseamna horoscop nu este doar abureala este inventie 1000%!
De ce sustin asta? Pentru simplul fapt ca niciodata cand am citit horoscopul nimic nu s-a potrivit. Nu intru des pe astfel de siteuri insa uneori mai citesc, trebuie sa recunosc. De ce citesc...? Sincer, nu stiu! Cert este ca NU CRED in asa ceva!
Ceva interesant am auzit recent la radio... nu dau nume, gandestete la unul de top din Romania...
Suna cam asa: Mai tii minte cand nu aveam timp sa scriem horoscopul pentru ziua urmatoare ca le inventam pe loc, fiecare om din echipa facea horoscopul pentru o zodie? :))) O DA! Asta mi-a confirmat ca aveam dreptate!
Horoscop = FAKE Total!
Pentru a nu se interpreta gresit repet: este o parere personala! Ii respect pe cei ce citesc zilnic insa ii sfatuiesc sa se lase de acest obicei! :)

PS: In rubrica de comentarii va astept sa va spuneti parerea! De ce credeti sau nu in horoscop! Aduceti argumente bune va rog, este un subiect delicat! :))

Sanatate!

Tagged: , , ,

2 comentarii:

  1. Nu cred în horoscopul zilnic, dar cred că există câteva caracteristici specifice oamenilor născuți în aceeași zodie. Adică, spre exemplu, se spune că oamenii din zodia taur ar fi gurmanzi. Cred.

    RăspundețiȘtergere

Exprimati opinia, o parere este oricand binevenita! Te rog sa eviti cuvintele obscene.
Imi rezerv dreptul de a elimina orice comentariu neadecvat!