duminică, 1 iunie 2014

Nu ai facebook nu traiesti! Vorba asta este des intalnita!
Se spune ca facebook-ul a fost creat pentru a ajuta oamenii sa "socializeze"! Gen ai un prieten plecat in China si nu aveti bani sa va sunati intrati pe facebook si vorbiti, asa e mai comod nu?!
C***T, de parca nu aveti mail... skype sau ID de mess!

Facebook-ul tampeste oamenii si incepe cu ai tai copii! Consider ca ei sunt cei mai afectati! Asta este principala problema! Vor invata multe tampenii pe facebook, lucruri de care tu incerci sa ii feresti le vor intalni acolo! De ce le permiti ca la varsta de 11-12 ani sa aiba cont pe facebook... si nu unul oarecare ci un cont cu 5000 de "prieteni"!

Tot din cauza facebook-ului te vei certa cu prietena pentru ca ti-a postat una un c***t cu mot pe wall, sau in cel mai rau caz baga divort daca una iti trimite un mesaj cu "Bunaaa"...

Tot din cauza facebook-ului vei fi dat afara de la munca: presupunem ca maine ar trebui sa mergi la munca insa cineva te-a invitat in club. Nu poti rata aceasta ocazie si vei lua decizia de a merge cu ei gandindu-te ca maine dimineata suni la munca si le spui ca iti este ataaat de raaaau, posibil sa ajungi la urgente! Oamenii te cred si te lasa acasa... "sa te faci bine"!
Insa cum ai o duroaie de prieteni adaugati deanpulea se gaseste unu care sa iti dea "tag" la o poza in club in seara respectiva! Aia de la munca or sa vada si ai belit-o! Vei fi considerat un mincinos, nu esti de incredere... etc! In curand ai demisia pe masa!
Lista ar putea continua insa lasam loc altor idei in rubrica de comentarii... va astept acolo... :)

In alta ordine de idei pe facebook se practica orice... sunt zeci de mii de comunitati penibile... am gasit recent un grup cu 190.000 de oameni ce discuta despre stranut si cum il pot impiedica!
Alt grup retard ... despre Pringles, 1.000.000 de oameni urla ca nu isi pot baga mana in tub sa manance tot! Grupul a fost infiintat in 2010 iar de atunci membrii grupului cauta o solutie... largirea "tubului"!

Si eu am avut parte de o... trec direct la subiect! O cunostinta m-a invitat la nunta pe facebook! DA, DA!!! A facut invitatie speciala pentru facebook, a postat-o pe wall si a dat tag persoanelor invitate!
Esti retard? Cum sa faci asa ceva! Da un telefon daca nu poti ajunge la mine cumva... nu mai ai nr meu, faci rost de el... Gasesti orice alta solutie... dar nu ma invita la nunta ta pe facebook! LOGIC, nu am mers!

Care ar fi parerea ta despre facebook? Lasa un comentariu... ce iti vine in minte in acest moment???

Tagged: , , ,

2 comentarii:

  1. Am primit tot felul de propuneri pe Facebook. De la propuneri sexuale până la propuneri serioase, de muncă. Cum m-ar putea uimi o simplă invitație la nuntă? M-ar uimi dacă în următorii ani, n-ar dispărea aceste invitații în forma lor inițială sau actuală. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pe internet nu o sa gasesti niciodata oameni seriosi, mai ales pe facebook. facebook a devenit un site unde nimic nu este ceea ce pare.

    RăspundețiȘtergere

Exprimati opinia, o parere este oricand binevenita! Te rog sa eviti cuvintele obscene.
Imi rezerv dreptul de a elimina orice comentariu neadecvat!