duminică, 11 mai 2014



Campaniile electorale din ziua de azi sunt din ce in ce mai murdare, mai dure. Parlamentarii nostri fac orice pentru suprematie. Au luat-o razna de TOT, folosesc tot felul de practici pentru a strica imaginea rivalilor. Am intrat pe un "site" si mare banner ce imi apare cu BUBA.
Cica sa opresc BUBA pe 25 mai. Zic, ce Doamne iarta’ mai este si asta!Curios de fel, dau click ca fraieru pe el…BUBA pare a fi noua reclama de tip ‘anti’ folosita de PSD ce circula in mediul online. Dand click pe acest banner esti redirectionat pe o pagina de facebook unde esti invitat sa il demiti pe Basescu… mare branza un kil de cas J). Nu este nici prima si nu va fi nici ultima pagina de acest gen… rezultatul va fi acelasi.

BUBA a fost formata din initialele numelor: Basescu + Udrea + Boc + Antonescu.Nu ii sustin pe astia din buba vietii… NU, sub nici-o forma, nici nu se pune problema. BUBA este de fapt tot ce inseamna politicieni ‘de Romania’.TOTI acesti bravi conducatori formeaza BUBA de care Romania nu va scapa niciodata!In 2020 la ce oare vor recurge?

Tagged: , , , , , , ,

2 comentarii:

  1. Sa moara toti dai dracu, sa revenim la monarhie! Era mai bine cu Ceausescu! MULT MAI BINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da mi-a aparut si mie reclama asta, cauta astia tot felul de porcarii... sunt niste magari toti, nu inteleg de ce dracu mergem lka vot. noi suntem prosti, asta e clar

    RăspundețiȘtergere

Exprimati opinia, o parere este oricand binevenita! Te rog sa eviti cuvintele obscene.
Imi rezerv dreptul de a elimina orice comentariu neadecvat!