marți, 13 mai 2014


Acest caz nu putea trece neobservat... tin neaparat sa il postez pe blog. Astfel de oameni ne dau putere, ei sunt cei care ne demonstreaza ca nimic nu poate fi imposibil in acesta viata, ne dau incredere!
Am placerea sa vi-l prezint pe Ibrahim Hamato! A fost invitatul de onoare al ZEN-NOH 2014, World Team Table Tennis Championships, ce a avut loc in Tokyo, Japonia. Aici a intalnit jucatorii de top ai Tenisului Mondial cu care a jucat meciuri demonstrative. Toti cei care l-au intalnit au ramas surprinsi de dexteritatea lui si au declarat ca este un jucator care le poate tine piept fara probleme, toti au avut numai cuvinte de lauda!

La varsta de 10 ani Ibrahim a avut un accident in urma caruia a ramas fara maini. Iubea atat de mult tenisul de masa incat imposibilul devenit "posibil"! Prima data dupa accident a incercat sa joace tinand paleta de tenis la subrat insa nu s-a descurcat prea bine asa ca a cautat o alta solutie. Ibrahim a luat paleta in gura la propriu, iar ceea ce el poate face intrece orice asteptare! Respect. Asta da lectie de viata!
Va las sa va uitati la video si va astept cu o parere! Este sau nu asta o lectie de viata?

Tagged: , , ,

Un comentariu:

  1. Asa ceva rar iti este dat sa vezi. Respect pentru el, a avut puterea sa se autodepaseasca!

    RăspundețiȘtergere

Exprimati opinia, o parere este oricand binevenita! Te rog sa eviti cuvintele obscene.
Imi rezerv dreptul de a elimina orice comentariu neadecvat!